Maandag t/m zaterdag 09.00 - 18.00 (+31) 06 – 5239 2822

Over Hartendorp Fotografie


Fotografie voor mij is oog voor detail, licht en compositie
samenbrengen in een passie om dit te willen vastleggen

Professioneel Vakfotograaf

Richard Hartendorp


Van vliegtuigbouwer, technisch tekenaar tot vakfotograaf
…een verhaal met een verloop in Creativiteit!

Mijn voorliefde voor creativiteit, ontwikkelen en naar buiten brengen blijkt uit mijn vroege jeugd. Tekenen, schilderen, gitaar spelen en een jeugddroom om vliegtuigen te bouwen volgen elkaar op of gaan in elkaar over.

Mijn kijk op het leven met oog voor detail in eenheid in een serie willen samenbrengen maakt van mijn fotografie een verhaal. Het sterke gevoel om emotie daaraan toe te voegen is het prachtige gevolg waar elke opgedane ervaring zichzelf in ontmoet.

Leuk project bespreken?

Of het nu gaat om foodfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografieevenementen fotografie of trouwfotografie. Ik ben erg benieuwd! Neem vrijblijvend contact op via info@hartendorpfotografie.nl, of telefonisch kan natuurlijk ook. U kunt mij direct bereiken via (+31) 06 – 5239 2822.