Maandag t/m zaterdag 09.00 - 18.00 (+31) 06 – 5239 2822

Foodfotografie

Professioneel food fotograaf inhuren ? Bel vrijblijvend 06-52392822

Direct een offerte aanvragen


Je wilt het direct proeven!

Wat is Food fotografie / Culinair fotografie?


Food fotografie of culinair fotografie laat consumenten met een foto direct zin krijgen om het gerecht of de sfeer te willen proeven. Culinair fotografie kan van voedsel een kunstwerk maken of consumenten in de juiste sfeer en stemming brengen.

Waar ligt uw hart en vooral wat wilt u met food fotografie laten zien!! Professionele foto’s dragen bij aan het belang om met uw gerechten een onderscheid te maken in de food branche.

U kunt hierbij denken aan promotie in de media, foto’s voor een kookboek, een food fotoreportage, een foto van een prachtig gerecht als kunst aan de muur in uw restaurant als echte sfeer bepaler …. food fotografie geeft veel mogelijkheden en brengt U en uw consumenten bij elkaar!

Werkwijze & mogelijkheden


Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw persoonlijke wensen en zal de Food fotograaf u toelichten wat hierin uw mogelijkheden zijn.

Hierna volgt een passend vrijblijvende offerte. Keurt u deze offerte goed dan vindt er een vervolgafspraak plaats voor de fotografie. De gerechten moeten vers bereid worden met mooie producten om de kwaliteit te kunnen garanderen. Na het fotograferen komt de nabewerking en de aflevering van de foto’s. Uw foto’s kunnen gedownload worden via internet of persoonlijk langs worden gebracht door de Culinair fotograaf.

Tarieven


Het tarief van de culinair fotograaf is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Elke foto heeft zijn specifieke eigenschappen en uitdagingen. Zodoende word er per opdracht een passende offerte gemaakt.

Zie pagina Tarieven voor mijn actuele uurtarief.


Nieuwsgierig geworden ? Bel 06-52392822

Direct een offerte aanvragen
  • Ton Weijers
    Ton Weijers
    "Voor Proef Amersfoort was het de vraag “hoe kun je elke editie voorzien van de juiste toon”. De combinatie van smaakbeleving, de ultieme concentratie van onze foodmasters, sfeer, verbondenheid, uitstraling en impressies. Al deze facetten zien we overduidelijk terug in het werk van Richard Hartendorp Fotografie. Proud to work with him! ( vanaf 2015)"


Ook voor Restaurant fotografie en Voedsel fotografie (zoals losse producten) bent u bij Hartendorp Fotografie aan het juiste adres.

Bent u al overtuigd om een professioneel food fotograaf in te huren ?