Maandag t/m zaterdag 09.00 - 18.00 (+31) 06 – 5239 2822

Bedrijfsfotografie


Meer informatie of een offerte? Neem gerust vrijblijvend contact op via
info@hartendorpfotografie.nl of telefonisch via (+31) 06 - 5239 2822.

Bedrijfsfotografie op locatie

Wat is bedrijfsfotografie?


Bedrijfsfotografie wordt toegepast om uw bedrijf in krachtige beelden te verwoorden. In deze snelle tijd van internet is het belangrijk om in 1 oogopslag te kunnen zien waar het in uw bedrijf om gaat! Professionele foto’s dragen bij aan het belang om uw bedrijf te willen onderscheiden. U kunt hierbij denken aan foto’s van uw productieprocessen of bepaalde werkwijzen, de sfeer van uw bedrijf, zakelijke portretten en producten.

Werkwijze & mogelijkheden


Tijdens een persoonlijk gesprek bij u op uw bedrijf bespreken wij uw persoonlijke wensen en zal Hartendorp Fotografie u toelichten wat hierin uw mogelijkheden zijn.

Hierna volgt een passend vrijblijvende offerte. Keurt u deze offerte goed dan vindt er een vervolgafspraak plaats voor de fotografie. Na het fotograferen komt de nabewerking en de aflevering van de foto’s. Uw foto’s kunnen gedownload worden via internet of persoonlijk langs gebracht worden.

Hartendorp Fotografie is in staat om bij uw bedrijf een ministudio op te bouwen voor het fotograferen van uw portretten of producten. Daarnaast is het ook mogelijk een eenvoudige bedrijfsfilm te laten maken, zie daarvoor Bedrijfsfilms.

Tarieven


Uit ervaring blijkt dat elk bedrijf weer verschillende ideeën en verwachtingen heeft daardoor maak ik voor bedrijfsfotografie een offerte op maat.

Zie pagina Tarieven voor mijn actuele uurtarief.

Leuk project bespreken?


Ik ben erg benieuwd! Neem vrijblijvend contact op via info@hartendorpfotografie.nl, of telefonisch kan natuurlijk ook. U kunt mij direct bereiken via (+31) 06 – 5239 2822.

  • Rob Beltman
    Rob Beltman
    "Onlangs heeft Richard Hartendorp van Hartendorp Fotografie, al onze medewerkers op de foto gezet, zodat deze geplaatst kunnen worden op onze website. Hierbij is uitstekend de sfeer getroffen welke wij graag willen uitdragen naar onze klanten."
  • Mariska Kroon
    Mariska Kroon
    "Wij zijn erg tevreden over het werk van Richard. Hij begrijpt goed wat we bedoelen en denkt mee over de layout van de foto’s, visitekaartjes en website, hierover krijgen we altijd veel positieve reacties!"