Maandag t/m zaterdag 09.00 - 18.00 (+31) 06 – 5239 2822

Bedrijfsfilm


Meer informatie of een offerte? Neem gerust vrijblijvend contact op via
info@hartendorpfotografie.nl of telefonisch via (+31) 06 - 5239 2822.

Wat is een bedrijfsfilm?Bedrijfsfilms worden toegepast om uw bedrijf in bewegende beelden te verwoorden. Soms is het duidelijker om film te gebruiken in plaats van fotografie, zodat uw klanten meteen kunnen zien en beleven waar het in uw bedrijf om gaat! Productieprocessen, administratie ruimtes of de entree en uw ontvangst van klanten worden op deze manier een echte beleving en zal een aanwinst zijn om uw bedrijf te kunnen onderscheiden van andere bedrijven.

U kunt hierbij denken aan instructie filmpjes van bepaalde productieprocessen, de sfeer van een ontvangstruimte, uw personeel in actie op de werkvloer…uw bedrijf weergegeven op een authentieke levendige manier, die uw bedrijf past!

Werkwijze & mogelijkheden


Tijdens een persoonlijk gesprek bij u op uw bedrijf bespreken wij uw persoonlijke wensen en zal Hartendorp Fotografie u toelichten wat hierin uw mogelijkheden zijn.
Hierna volgt een passend vrijblijvende offerte. Keurt u deze offerte goed dan vindt er een vervolgafspraak plaats voor het filmen. Na het filmen volgt de montage en de aflevering van uw film. Hierna kan de film gedownload worden via internet of persoonlijk langs gebracht worden middels een usb stick.

Een bedrijfsfotoreportage laten maken? Meer informatie hierover vind u via Bedrijfsfotografie.

Tarieven


Ochtend (4 uur)

Per dagdeel hanteert Hartendorp Fotografie een tarief van €400,- (excl. btw en reiskosten).

Dag (8 uur)

Per dag hanteert Hartendorp Fotografie een tarief van €750,- (excl. btw en reiskosten). De prijzen zijn inclusief nabewerking.

Leuk project bespreken?


Ik ben erg benieuwd! Neem vrijblijvend contact op via info@hartendorpfotografie.nl, of telefonisch kan natuurlijk ook. U kunt mij direct bereiken via (+31) 06 – 5239 2822.

  • Rob Beltman
    Rob Beltman
    "Onlangs heeft Richard Hartendorp van Hartendorp Fotografie, al onze medewerkers op de foto gezet, zodat deze geplaatst kunnen worden op onze website. Hierbij is uitstekend de sfeer getroffen welke wij graag willen uitdragen naar onze klanten."
  • Mariska Kroon
    Mariska Kroon
    "Wij zijn erg tevreden over het werk van Richard. Hij begrijpt goed wat we bedoelen en denkt mee over de layout van de foto’s, visitekaartjes en website, hierover krijgen we altijd veel positieve reacties!"