Mon-Fri 09.00 - 17.00 1.800.456.6743

Foodfotografie

Meer informatie of een offerte? Neem gerust vrijblijvend contact op via
info@hartendorpfotografie.nl of telefonisch via (+31) 06 - 5239 2822.

Je wilt het direct proeven!

Wat is Food/Culinair fotografie?


Food/culinair fotografie laat consumenten met een foto direct zin krijgen om het gerecht of de sfeer te willen proeven. Fotografie kan van voedsel een kunstwerk maken of consumenten in de juiste sfeer en stemming brengen.

Waar ligt uw hart en vooral wat wilt u met fotografie laten zien!! Professionele foto’s dragen bij aan het belang om met uw gerechten een onderscheid te maken in de food branche.

U kunt hierbij denken aan promotie in de media, foto’s voor een kookboek, een food fotoreportage, een foto van een prachtig gerecht als kunst aan de muur in uw restaurant als echte sfeer bepaler …. foodfotografie geeft veel mogelijkheden en brengt U en uw consumenten bij elkaar!

Werkwijze & mogelijkheden


Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw persoonlijke wensen en zal Hartendorp Fotografie u toelichten wat hierin uw mogelijkheden zijn.

Hierna volgt een passend vrijblijvende offerte. Keurt u deze offerte goed dan vindt er een vervolgafspraak plaats voor de fotografie. De gerechten moeten vers bereid worden met mooie producten om de kwaliteit te kunnen garanderen. Na het fotograferen komt de nabewerking en de aflevering van de foto’s. Uw foto’s kunnen gedownload worden via internet of persoonlijk langs gebracht worden.

Tarieven


Het tarief is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Elke foto heeft zijn specifieke eigenschappen en uitdagingen. Zodoende word er per opdracht een passende offerte gemaakt.

Zie pagina Tarieven voor mijn actuele uurtarief.

Leuk project bespreken?


Ik ben erg benieuwd! Neem vrijblijvend contact op via info@hartendorpfotografie.nl, of telefonisch kan natuurlijk ook. U kunt mij direct bereiken via (+31) 06 – 5239 2822.

 • Rob Beltman
  Rob Beltman
  "Onlangs heeft Richard Hartendorp van Hartendorp Fotografie, al onze medewerkers op de foto gezet, zodat deze geplaatst kunnen worden op onze website. Hierbij is uitstekend de sfeer getroffen welke wij graag willen uitdragen naar onze klanten."
 • Ton Weijers
  Ton Weijers
  "Voor Proef Amersfoort was het de vraag “hoe kun je elke editie voorzien van de juiste toon”. De combinatie van smaakbeleving, de ultieme concentratie van onze foodmasters, sfeer, verbondenheid, uitstraling en impressies. Al deze facetten zien we overduidelijk terug in het werk van Richard Hartendorp Fotografie. Proud to work with him! ( vanaf 2015)"
 • Mariska Kroon
  Mariska Kroon
  "Wij zijn erg tevreden over het werk van Richard. Hij begrijpt goed wat we bedoelen en denkt mee over de layout van de foto’s, visitekaartjes en website, hierover krijgen we altijd veel positieve reacties!"
/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.